oktober 28

3460 Birkerød

0  comments

Birkerød

Her kan du se billeder fra det gamle Birkerød. Der er rigtig mange fra Nordvanggård, men også fra andre steder i byen. Og der kommer flere til efterhånden som jeg får min samling scannet.

Nordvanggård

Cirka år 2000 købte jeg et lille album med billeder fra 1930´erne. De fleste er fra Birkerød, især fra Nordvanggård og området i nærheden. Det ser ud til at albummets første ejer havde en tilknytning til den store gård, for der ses mange billeder af gårdens personale. Nordvanggård ejedes af Emil Oscar Benthien (1882-1958), så de fine Buickbiler var nok ejet af ham. Jeg scannede de næsten 100 billeder i 2010, men har først redigeret dem nu. Jeg har lagt de fleste ind her, og noteret hvor det er åbenlyst at det er Nordvanggård. Hvis du kan give yderligere oplysninger om de enkelte billeder eller sammenhængen, så skriv gerne en besked eller mail til mig.

Herskabet fra Nordvanggård foretog udflugter til stranden, formodentlig ved Øresunds Kyst. Chaufføren fulgte selskabet til vandet, men hverken de voksne eller chaufføren ser ud til at have deltaget i badningen. Damerne er som sprunget ud af en modejournal. Anderledes gik det til når de ansatte tog med familien til stranden. Thermokanden er med og humøret er højt !


Tags

benthien, birkerød, nordvanggård


Dette vil måske også interessere dig ...

4571 Grevinge

4571 Grevinge

Dansk Reproduktionsanstalt

Dansk Reproduktionsanstalt
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}