september 10

Gutfeld-Brandt-John-Bonnevie

Det store gamle familiealbum.

Jeg købte en masse løse billeder i januar 2000, scannede dem i 2010, men er først nu begyndt at sortere dem. Billederne var taget ud af albummerne og flere af dem dem er påført oplysninger om fotograf ud fra Ochsners fotografleksikon. De har tydeligvis tilhørt en samler før mig ! 

Samlingen indeholder 374 visitkortbilleder, de tidligste fra cirka 1860, de nyeste fra cirka 1910.

Enkelte billeder er påført navne, deriblandt ; Harald John Gutfeld, Andreas John Gutfeld, Møller Brandt, Chr. Brandt, E. Marie Brandt, f.Riising, Agathe Brandt, Georg Harald Barfoed, Therese Grohe f.Gutfeld, Karen Rasmussen, lærerinde i Nyby Brørup st. -Emma Hourowitz, Jeanine John f. Solten samt Frederik Bonnevie.  

Jeg har valgt at præsentere alle billederne i den rækkefølge jeg har scannet dem. Jeg formoder der har været mindst to album eller flere. Der kan derfor godt være opstået ombytninger undervejs. Hvis du har mod på at finde frem til sammenhænge mellem billederne, og/eller identificere de portrætterede, så sig til. - Jeg har ikke selv tid til at gå i dybden med de mere end 70.000 billeder min samling indeholder. Albummet er nummer 47, du kan se billednummeret på hvert billede.