Om siden

Et godt tip: Er et foto for småt på mobilen, prøv at dreje mobilen 90 grader!

Velkommen til den nye udgave af Minsamling.dk  - Siden vil løbende blive udbygget, så følg med og se de mange interessante opslag.

Her finder du et lille udsnit af de mange billeder som jeg har samlet siden starten i 1997. Samlingen rummer nu skønnet mere end 70.000 billeder.

90% af samlingen rummer anonyme portrætter der alle er mellem 60 og 160 år gamle. Billederne på siden er ikke til salg, men du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål til billederne. Motiverne på de sidste 10%  af billederne vil kunne genkendes med sted og tid. Et udsnit af billederne vil løbende blive præsenteret her, efterhånden som de bliver scannet og lagt på. De sorteres efter postnummer.

Billederne er nok alle så gamle, at alle former for copyright er udløbet. Hvis du finder billeder på siden som krænker eventuelle rettigheder, så sig til, og de vil straks blive fjernet. Hvis du deler mine billeder, så vil jeg bede dig om altid at angive Minsamling.dk som kilde, samt anføre scanningsnummeret. Det er ikke for at promovere mig selv eller min side, men af den simple grund at det så er til at finde ejeren af originalbilledet.

Hvis du har på fornemmelsen, at denne samling kunne være interessant at vende tilbage til, så giv den et bogmærke, udnævn den til favorit eller tilføj den til din hjemmeskærm. Du ved forhåbentlig, hvordan du gør. Ellers kan du sagtens google det! 

Siden ses bedst på en stor computerskærm. Hvis du besøger siden fra en lille mobiltelefon er der detaljer du går glip af.

Du må gerne stille spørgsmål til de billeder der allerede er på siden, men du må venligst have forståelse for : Spørgsmål som : "Har du billeder fra Algade i xx eller billeder af min oldefar xx" - kan jeg desværre ikke besvare. Jeg ved det simpelhen ikke, netop fordi de fleste albummer er anonyme..

Hvis du kan tilføje tekst til billederne er du velkommen til at skrive til per@minsamling.dk - Så retter jeg det til !  Husk billednummer.

Du er også velkommen at bruge kontaktboksen nedenfor. Spørgsmålene er for at sikre siden mod søgerobotter.

Skriv her, hvis du har generelle spørgsmål til siden